About The Event

BeConnected day is the only go-to event of its kind in Italy, where you can listen, connect and talk about what’s going on in the Intelligent Communications landscape, but also get an exclusive sneak peek on future strategies and visions for the ‘whole ecosystem’.  

BCD adopts a ‘ by the field to the field ‘ approach; our widely community-known speakers craft their sessions based only on real-world projects and scenarios.​​

BDM Track
Dedicated to Decision Maker and Leaders attendee, it’s about high level overview of solutions and Modern Works roadmap

COM Track
Dedicated to the Intelligent Communication ecosystem such as meetings, Voice, Video Interop and devices

SEC Track
Dedicated to Microsoft 365 Cybersecurity and all related topics for Teams such as Gove, Sec, Comp

APP Track
Dedicated to dev/integration of Apps/Workflows, built with Visual Studio or Low-Code/No-Code tools

Inclusione
Le Tecnologie di cui parliamo nel nostro evento continuano ad evolvere introducendo nuove e moderne funzionalità con grande attenzione al tema dell’inclusione, rendendo la tecnologia fruibile in modo semplice ed efficace da chiunque, senza limiti, senza vincoli, senza barriere.
Questa edizione di Be Connected Day sarà all’insegna dell’inclusione.
Per la track del mattino, dedicata ai Business Decision Makers, abbiamo progettato una regia innovativa che ci consentirà di erogare un servizio di LIS (Linguaggio Internazionale del Segni) in collaborazione con VEASYT, che metterà a disposizione dei traduttori in linguaggio dei segni professionisti.

Il nostro obiettivo, oltre a rendere fruibile i contenuti della nostra conferenza a chi necessita di strumenti compensativi, è anche quello di incentivarne l’utilizzo dimostrando come la tecnologia ci può aiutare e spiegando in dettaglio come è possibile impiegarla in vari scenari.
VEASYT srl è uno spin-off dell’Università Ca’ Foscari Venezia nato nel 2012 per valorizzare le competenze del Dipartimento di Studi Linguistici e Culturali Comparati nell’ambito dell’accessibilità linguistica e sensoriale.

Agenda

Top Speaker

icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter

mercoledì, 19/05/2021

COM Track SEC Track APP Track

09:30

BDM Track
09:30 — 15 min

Welcome

09:45

BDM Track
09:45 — 15 min

Keynote

  • BDM Track
  • English

10:00

10:30

BDM Track
10:30 — 30 min

The habits of disruption

  • BDM Track
  • English

11:00

11:30

BDM Track
11:30 — 10 min

Break

11:40

BDM Track
11:40 — 25 min

Working in a Hybrid Workplace

  • BDM Track
  • Italian

12:05

BDM Track
12:05 — 25 min

Security as a Service

  • BDM Track
  • Italian

12:30

BDM Track
12:30 — 25 min

Microsoft Teams is an Application Platform

  • BDM Track
  • Italian

14:00

COM Track
14:00 — 30 min

OBS Studio: regia e integrazione con Teams

  • COM Track
  • Italian
APP Track
14:00 — 30 min

Teams Extensibility Overview

  • APP Track
  • Italian

14:30

COM Track
14:30 — 30 min

Potenza e controllo con Microsoft Teams Meeting

  • COM Track
  • Italian

15:00

COM Track
15:00 — 10 min

Break

SEC Track
15:00 — 10 min

Break

APP Track
15:00 — 10 min

Break

15:10

SEC Track
15:10 — 30 min

Hafnium e la chimica degli attacchi

  • SEC Track
  • Italian

15:40

16:10

COM Track
16:10 — 10 min

Break

SEC Track
16:10 — 10 min

Break

APP Track
16:10 — 10 min

Break

16:20

16:50

COM Track
16:50 — 30 min

Teams Calling: updates and roadmap

  • COM Track
  • Italian
SEC Track
16:50 — 30 min

Proteggere contenuti sensibili con Microsoft Endpoint DLP

  • SEC Track
  • Italian

17:20

COM Track
17:20 — 10 min

Chiusura Evento

SEC Track
17:20 — 10 min

Chiusura Evento

APP Track
17:20 — 10 min

Chiusura Evento

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter

The BCD Team

Fabrizio Fabiani

Senior Consultant Modern Work at Microsoft
Founder UCUG.it / BCD
Founder Mowopodcast.it

Roberto Ferazzi

Microsoft MVP, Business & Technology Advisor at FAR Networks

Michele Sensalari

Microsoft MVP, Freelance – Trainer & Consultant

Fabrizio Volpe

Solution Architect at Symity – Author, Speaker, Blogger

Paolo Pialorsi

Microsoft MVP & Certified Solutions Master, Sr. Consultant, Author, Trainer

Alessio Giombini

Modern Work Architect, Security & Compliance at Microsoft UK

Igor Macori

Microsoft MVP, Consulting Manager,
Modern Digital Workplace Architect

Luca Vitali

Microsoft MVP, Cloud Collaboration & Security PM at Centro Computer

Sponsor

Tech Partners